Klimatex

Klimatex AMBRA1

Dámské funkční triko

(207077)

Kód: 207077

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex AMBRA1

Dámské funkční triko Klimatex AMBRA1 z materiálu SilkTouch je ideální první vrstvou do horkých letních dnů. Jemný, hebký a rychleschnoucí materiál perfektně odvádí pot a vyhnete se tak díky němu nepříjemným pocitům horka i celodennímu sportování v mokrém oblečení. Mikrovlákna v materiálu SilkTouch mají menší průměr než běžná vlákna, je jich tedy ve stejné pletenině několikanásobně více. To znamená, že díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a mezivlákenných prostor pro odvod potu. Ten je tak oproti klasickým polyesterovým materiálům efektivnější a pletenina je také jemnější a příjemnější na omak. Skvěle se tak hodí na aktivity s vyšší zátěží, jako je běh nebo indoorové sporty. Díky vláknům Lycra je triko elastické a perfektně sedí na těle. Ploché švy minimalizují riziko podráždění pokožky a podporují pocit maximálního pohodlí během pohybu.

  • jemný, tenký a velice příjemný SilkTouch materiál, připomíná hedvábí
  • rychlý odvod potu díky mikrovláknům v pletenině, rychleschnoucí
  • pohodlné a pružné díky vláknům Lycra
  • ploché švy nedráždí kůži
  • všívané (hlavicové) rukávy
  • prodloužená záda
  • slim fit
  • vyrobeno v České republice

Specifikace

Kód produktu 207077
Kód dodavatele AMBRA1-900
Materiál 90 % polyester, 10 % elastan
Technologie PLOCHÉ ŠVY, SILKTOUCH
Barva Černá, Stříbrná

Použité technologie

PLOCHÉ ŠVY

Provedení, kdy leží švy naplocho a nedráždí tak kůži.

SILKTOUCH

Mikrovlákna v materiálu Silk Touch mají menší průměr než běžná vlákna, je jich tedy ve stejné pletenině několikanásobně více. To znamená, že díky mikrovláknům je v pletenině více povrchových ploch a ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.