Klimatex

Klimatex CHITARY

Dámská bezešvá podprsenka

(204582)

Kód: 204582

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex CHITARY

Chcete se při svém pravidelném tréninku cítit opravdu pohodlně? Pak začněte už u výběru správného spodního prádla. Bezešvá podprsenka Klimatex CHITARY vám zajistí potřebný komfort ve fitku i při ranní rozcvičce. Seamless technologie minimalizuje počet švů a tím také podráždění vaší pokožky. Dvojité provedení – přes prsa vnitřní vrstva ze silnějšího jemného žebra - spolu se sílou materiálu tlumí u sportu nežádoucí pohyb prsou. Elastický, a přesto dostatečně pevný spodní lem zase zajistí, že podprsenka vždy zůstane na svém místě a přizpůsobí se každému pohybu. Podprsenka zkrátka během chvilky naprosto splyne s vaším tělem a nebude vám bránit v jakékoliv aktivitě.
  • vhodná pro celou řadu aktivit
  • seamless technologie minimalizuje počet švů
  • přes prsa vnitřní vrstva ze silnějšího jemného žebrování
  • pružný, ale pevný spodní lem
  • efektivní odvod potu, rychlé schnutí
  • vyrobeno v Evropě

Specifikace

Kód produktu 204582
Kód dodavatele CHITARY-517
Materiál 79 % polyester, 15 % polyamid, 6 % elastan
Podpora střední
Technologie SEAMLESS
Barva Tyrkysová

Použité technologie

SEAMLESS

Bezešvá technologie je ideální volbou na intenzivnější sportovní aktivity. Minimalizuje počet švů a eliminuje tak riziko vzniku podráždění pokožky nepříjemným podrážděním.   Ukázat všechny ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.