Klimatex

Klimatex FLORENCE

Sportovní ledvinka

(150320)

Kód: 150320

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex FLORENCE

Sportovní ledvinka Klimatex FLORENCE na kolo nebo lehký běžecký trénink nabízí prostor pro vše důležité, co chcete mít po ruce. Dostatečně velký prostor spolehlivě pojme něco malého na doplnění energie, tekutiny, mobil, klíče i další drobnosti. Nastavitelná délka pásku s plastovým klipsem dovoluje upravit obvod přesně podle vašich potřeb. Zadní část ledvinky je z prodyšné síťoviny. V největší zipové kapse najdete organizér pro přehledné a bezpečné uložení vašich věcí. Po stranách jsou dvě síťovinové kapsy na lahve s vodou, které lze upevnit nastavitelnou gumičkou. Dvě síťovinové kapsy v přední části na drobnosti zakončuje gumička. K ledvince je možné připnout běžecké hole a díky ocelovým poutkům na stranách také vodítko s psími miláčky.
  • nastavitelná délka opasku
  • zapínání na plastový klips
  • zadní část ze síťoviny
  • 1 zipová kapsa s organizérem
  • 2 postranní kapsy na lahve
  • 2 kapsy ze síťoviny s gumičkou
  • ocelová poutka na vodítko

Specifikace

Kód produktu 150320
Kód dodavatele FLORENCE U23A
Materiál 100 % polyamid
Podšívka 100 % polyester
Objem 3 l
Barva Tmavě modrá, Černá, Stříbrná

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Kateřina
30.5.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.

 

 

Klimatex FLORENCE

Cena: 499 Kč