Klimatex

Klimatex GRAPON1

Pánská softshellová bunda

(195358)

Kód: 195358

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex GRAPON1

Vyrazit v proměnlivém počasí na túru ve správné výbavě je polovina úspěchu. Pánská softshell bunda Klimatex GRAPON1 bude vaším spolehlivým parťákem v jakémkoliv počasí. Základ bundy tvoří větruodolný softshell materiál. Z vnitřní strany předního dílu, včetně kapes, je prodyšná síťovina pro ještě lepší ventilaci vzduchu. Spodní okraje bundy, rukávů a kapuce lemuje pružná gumička. Na bocích jsou 2 zipové kapsy. Bunda je v celé délce zipu podložena lištou s ochranou brady proti poškrábání. Reflexní prvky umístěné zepředu i zezadu bundy tvoří základní bezpečnostní prvek za snížené viditelnosti.

 

  • větruodolný softshell materiál
  • spodní okraje bundy, rukávů a kapuce do gumičky
  • prodloužený zadní díl
  • celopropínací provedení s lištou, která chrání bradu před poškrábáním
  • 2 zipové kapsy na bocích
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 195358
Kód dodavatele GRAPON1-900/803
Materiál 100 % polyester
Kapuce pevná
Kapsa vnější 2 boční na zip
Technologie SOFTSHELL
Barva Černá, Šedá, Stříbrná

Použité technologie

SOFTSHELL

Softshell je univerzální outdoorový materiál, který vyhovuje většině podnímek, se kterými se při pobytu v přírodě setkáváme. Jsou větruvzdorné, mají vysokou míru vodoodpudivosti, mechanické odolnosti ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: XXL
Anonym
30.7.2024
Velikost: XXL
Anonym
25.7.2024
Velikost: XL
Jiří
8.6.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.