Klimatex

Klimatex LAMB MERINO

Pánské bezešvé termo triko

(199068)

Kód: 199068

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex LAMB MERINO

Pánské seamless termo triko Klimatex LAMB MERINO je spojením toho nejlepšího z přírody a moderních technologií. Materiál obsahuje merino vlnu, která je v poslední době stále více populární zejména pro svou schopnost regulovat tělesnou teplotu. Navíc je přirozeně antibakteriální a skvěle tak eliminuje nežádoucí pachy. Vysoký podíl polyamidu dodává materiálu pevnost a odolnost a v kombinaci s elastanem perfektně přilne k tělu a stane se doslova vaší druhou kůží. Díky unikátnímu složení materiálu v kombinaci se seamless technologií je docíleno efektivního odvodu vlhkosti a rychlého schnutí, takže zůstanete v suchu i během opravdu intenzivní fyzické aktivity. Speciální zóny a struktury jsou pro optimální ventilaci pokožky vypletené.

  • kombinace seamless technologie a merino vláken
  • pro dokonalý komfort i v nejnáročnějších podmínkách
  • rychlý odvod potu a výborná termoregulace
  • zvýšená odolnost proti zápachu
  • kombinace vypletených struktur pro nejvyšší komfort

Specifikace

Kód produktu 199068
Kód dodavatele LAMB-535/530
Materiál 58 % polyamid, 36 % vlna (Merino), 6 % elastan
Hmotnost 260 g
Technologie MERINO SEAMLESS
Barva Tmavě modrá

Použité technologie

MERINO SEAMLESS

MerinoSeamless je kombinací toho nejlepšího z přírody a moderních technologií. Jeho unikátní složení nabízí výjimečné vlastnosti a přináší pocity jistoty a pohodlí i při extra fyzicky náročných ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.

 

 

Klimatex LAMB MERINO

Cena: 1 299 Kč