Klimatex

Klimatex RAGNA THERMOCOOL AIR

Dámské funkční triko

(209378)

Kód: 209378

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex RAGNA THERMOCOOL AIR

V dámském funkčním triku Klimatex RAGNA z materiálu ThermoCool Air zvládnete každý trénink během celého roku na jedničku. Extra prodyšný materiál s vysokým obsahem vláken Coolmax All Season je unikátní směsí dutých vláken opletených vlákny s kanálkovým povrchem. Materiál optimalizuje schopnost přirozené termoregulace teploty lidského těla (tělo ochlazuje nebo naopak teplotu vyrovnává). Má o 48 % lepší schopnost nasáknutí vlhkosti a tím i jejího odpaření, přičemž vlhkost odpařuje až o 53 % lépe než ostatní materiály. Ochlazení související s odparem vlhkosti je klíčem k pocitu pohody. Funkčnost materiálu podtrhuje i extra prodyšná struktura pleteniny. Triko se tak skvěle hodí jako celoroční první vrstva na širokou škálu sportovních aktivit, během kterých se potřebujete spolehnout na výbornou termoregulaci a ultra rychlý odvod potu. Materiál je příjemně pružný díky obsahu vláken LYCRA®.

  • funkční prodyšný materiál s vysokým obsahem vláken Coolmax All Season
  • extra prodyšná struktura látky
  • manžety na rukávech
  • ploché švy
  • vhodné jako první vrstva do chladného počasí
  • vyrobeno v České republice

Specifikace

Kód produktu 209378
Kód dodavatele RAGNA-900
Materiál 95 % polyester (77 % Coolmax All Season, 18 % polyesterová mikrovlákna), 5 % elastan (Lycra)
Technologie PLOCHÉ ŠVY, ThermoCool Air
Barva Černá, Stříbrná

Použité technologie

PLOCHÉ ŠVY

Provedení, kdy leží švy naplocho a nedráždí tak kůži.

ThermoCool Air

ThermoCool Air představuje moderní řešení pro všechny, kdo hledají vysoký komfort a výkon. Díky pokročilým technologiím a kvalitnímu složení nabízí nejen vynikající termoregulaci a odvod vlhkosti, ale ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.

 

 

Klimatex RAGNA THERMOCOOL AIR

Cena: 949 Kč