Klimatex

Klimatex SUZAN

Dámské cyklošortky

(185082)

Kód: 185082

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex SUZAN

Dámské cyklošortky Klimatex SUZAN se spolehlivě postarají o vaše pohodlí v cyklistickém sedle. Díky anatomicky tvarovanému střihu se zvýšeným sedem a širokou gumou se budete cítit ještě komfortněji a užijete si svou vyjížďku na maximum. Extra pružný materiál se skvěle přizpůsobí vaší postavě a nebude vás nikde nepříjemně táhnout. Samozřejmostí je pak všitá antibakteriální stélka z materiálu Coolmax®. Hlavní funkcí stélky je eliminovat nárazy a otlaky od sedla a udržet stálý tvar při sesedání ze sedla. Tím se zabezpečuje dobrý odvod potu a omezuje zápach. Šortky jsou v délce nad kolena a nohavičky zakončeny manžetou se silikonovým proužkem. Na bocích jsou kapsy z meshového materiálu na uschování drobností.
  • extra pružný materiál
  • antibakteriální stélka Coolmax
  • vysoký pas z pružné prodyšné síťoviny
  • boční kapsy na drobnosti
  • délka nad kolena
  • zakončení manžetou
  • ploché švy v designové stříbrné barvě
  • reflexní prvky
  • použití: 1. vrstva, určené pro cyklistiku a spinning

Specifikace

Kód produktu 185082
Kód dodavatele SUZAN-900
Materiál 86 % polyester, 14 % elastan
Kapsa vnější 2 boční
Technologie PLOCHÉ ŠVY, COOLMAX®
Barva Černá, Stříbrná

Použité technologie

PLOCHÉ ŠVY

Provedení, kdy leží švy naplocho a nedráždí tak kůži.

COOLMAX®

Jedná se o polyesterové vlákno, které zajišťuje rychlý odvod vlhkosti od pokožky a výraznější přístup okolního vzduchu k pokožce. Vyznačuje se antibakteriální úpravou, výbornou tvarovou stálostí a ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XXL
Kalhoty přes zadek sedí pěkně, spodní lem nohavic mi je sice trochu volnější, ale vůbec mi to nevadí. Na přední straně na břiše je siťka, takže provětrávají. Na levém stehně je kapsa, což je taky skvělé plus.
Anonym
5.9.2024
Velikost: XXL
Manuela
5.7.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Výměna a vrácení

Měnit a vracet můžete zboží zakoupené přes e-shop i na prodejně. Pokud jste členové Sportisimo Klubu (registrovaní zákazníci), máte na to až 90 dní. Neregistrovaní zákazníci mají na výměnu až 30 dní.

 

Zaregistrujte se a získejte další výhody.